Салати

Салата Цезар

  • 8.99 лв

салата айзберг, зелена салата, пилешко филе, аншуа, пармезан 450гр.

Шопска салата

  • 5.99 лв

домати, краставици, чушка, лук, сирене, магданоз 400гр.

Овчарска салата

  • 6.49 лв

домати, краставици, печена чушка, лук, шунка, кашкавал, яйце, сирене, магданоз 400гр.

Печени чушки

  • 6.89 лв

чушка, овче сирене, чесън, магданоз 350гр.

Капрезе

  • 7.99 лв

домати, моцарела, дресинг 450гр.

Гръцка салата

  • 6.89 лв

зелена салата, домати, краставици, червен лук, прясна чушка, сирене, маслини, риган 450гр.

Зелена салата с яйце

  • 6.49 лв

зелена салата, краставици, яйце, маслина, чери домати, дресинг 400гр.

Зелена салата с риба тон

  • 7.69 лв

зелена салата, риба тон, краставици, царевица, маслини 450гр.

Комбинирана салата

  • 10.99 лв

Синта с телешко филе

  • 12.89 лв

микс салата, чери домати, телешко филе, дресинг 350гр.